O NAMA

Digital Link je agencija za digitalni marketing i analitiku, sa sjedištem u Zagrebu, no u području kojim se bavimo geografske granice pa tako i kreativne ne predstavljaju nam nikakav problem.

NAŠE USLUGE

Naše usluge obuhvaćaju kompletan paket rješenja digitalnog marketinga za tvrtke svih veličina i tipova – od izrade vizualno privlačnih i mobilno optimiziranih web stranica, SEO optimizacije, plaćenog oglašavanja, marketinga društvenih medija, content marketinga do kompletne brige za vašu online reputaciju. Sve te zadatke obavljamo prateći najnovije trendove iz svijeta digitalnog marketinga te pažljivo mjereći analitičke pokazatelje i rezultate. Usluge koje nudimo obavljamo i isporučujemo poštujući najviše poslovne i tehničke standarde struke, a glavni cilj nam je Vama , našem klijentu isporučiti vrhunske rezultate.

Naš tim čine stručnjaci i kreativci iz oblasti digitalnog marketinga sa višegodišnjim iskustvom, koji svojim znanjima, međusobnom suradnjom te proaktivnim pristupom omogućavaju klijentima ostvarivanje zacrtanih rezultata – bez obzira jesu li to jačanje online reputacije vašeg branda, povećanje prodaje, stvaranje aktivne publike ili nešto sasvim treće. Svi naši projekti, prošli i sadašnji pokazuju mjerljive rezultate koji pravovremenim postavljanjem ciljeva te uz protok vremena pokazuju trendove kroz koje klijenti lako valoriziraju svoju investiciju u segmentu jačanja branda i reputacije. Komercijalna korist manifestira se direktno na vašem poslovanju te u konkretne brojeve stavlja omjer investicije i porasta prihoda od prodaje (ROI).

  • Share:

NAŠA MISIJA

Naša svakodnevna misija je stvoriti iskren i partnerski odnos sa svim našim klijentima, fokusiran na ostvarenje svih klijentovih poslovnih i strateških ciljeva. To činimo tako što konstantno pružamo uspješna, kreativna i moderna rješenja digitalnog marketinga krojena prema potrebama i specifičnoj situaciji svakog našeg klijenta. Naše dosadašnje iskustvo, kao i redovno praćenje trendova iz područja digitalnog marketinga, stoje vam na raspolaganju, obratite nam se s povjerenjem.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija kristalno je jasna – kroz konstantno učenje, praksu i usavršavanje svojim klijentima pružiti isprobane i efikasne metode i usluge digitalnog marketinga, kako bi vaša tvrtka ostala konkurentna, kako danas tako i u budućnosti.

OSTANIMO U KONTAKTU

Za sva pitanja i dodatne informacije o našim uslugama slobodno nas kontaktirajte!