DOBRODOŠLI NA NAŠ BLOG

OBJAVE

PROČITAJTE

Izrada web stranice učinkovite za digitalni marketing

Prije nego se odluče na kupovinu, današnji potrošači pretražuju internet kako bi došli do informacija koje će im pomoći da donesu pametnije kupovne odluke.
Istraživanja pokazuju da čak 88% potrošača istražuje proizvod ili uslugu online prije nego se odluči na kupovinu online ili u fizičkoj trgovini.
Upravo iz ovih razloga, što će vaš brand potrošači prvo potražiti na internetu, a tek nakon što nauče više o vama donijeti odluku o kupovini, jako je bitna kvalitetna i dobro dizajnirana web stranica – neovisno u kojoj ste branši.

Read more

Kako online marketing utječe na prodaju

Online marketing, internet marketing ili digitalni marketing je način oglašavanja vaših proizvoda i usluga koristeći se internetom.

Koristeći se online marketingom tvrtke i pojedinci imaju na raspolaganju mnoštvo alata i metoda kako bi se oglašavali. Neki od tih alata i metoda su marketing društvenih medija, plaćeno oglašavanje (Pay per click), content marketing, direktni marketing i mnogo drugih metoda.

Ako se uspješno provede, online marketing direktno utječe na podizanje svijesti o brandu (brand awareness), povećanje broja posjetitelja na web stranicu, povećanje broja leadova ili novih potencijalnih kupaca te u konačnici na povećanje prodaje i povratak investicije.

Zahvaljujući brzom razvitku tehnologije, naročito interneta, današnje tržište izgleda puno drugačije nego tržište od prije nekih 15-ak i više godina. Danas web trgovine i online oglašavanje nisu samo stvar izbora i mogućnosti, već potrebe. Nešto što potrošači očekuju i na što su navikli.

Mnoštvo je prednosti online marketinga, no nabrojat ćemo nekoliko osnovnih:

Read more

Kako pravilno koristiti hashtagove

Ako koristite društvene mreže kao što su Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest ili Linkedin, gotovo je sigurno da ste se susreli sa ovim znakom – #.

Zove se hashtag i otkad je ostvario ogromnu popularnost na Twitteru, upotreba hashtagova se proširila i na ostale društvene mreže i postala gotovo neophodna za efikasnu komunikaciju na internetu.

No, ako ste relativno novi u svijetu društvenih mreža, ili tek učite kako samostalno kreirati objave za vaše poslovanje ili privatni brand, jako je važno da se upoznate sa hashtagovima i načinom na koji funkcioniraju, jer će vam to strahovito puno pomoći da lakše izgradite publiku.

Read more

OSTANIMO U KONTAKTU

Za sva pitanja i dodatne informacije o našim uslugama slobodno nas kontaktirajte!